Отборът на Спал взе скъпоценна победа като гост на Торино

...
Отборът на Спал взе скъпоценна победа като гост на Торино
Коментари Харесай

СПАЛ се събуди и взе скалпа на Торино

Отборът на Спал взе скъпоценна победа като посетител на Торино в финален дуел от съботната стратегия на 18-тия кръг в Серия А. Гостите, водени от Леонардо Семпличи, съумяха да реализират цялостен поврат, откакто рано в срещата изоставаха с 0:1.

Домакините съумяха още в 4-та минута да вземат задатък. След центриране от свободен удар се получи огромно безредие в наказателното поле на Спал, вследствие на което топката попадна в краката на Томас Ринкон и той разстреля Етрит Бериша за 1:0.

В края на първото полувреме обаче "синьо-белите " въпреки всичко стигнаха до изравнително попадение. След разбъкване и не изключително насочени дейности на бранителите на Торино Джанлука Стрефеца откри топката с голяма мощ и не остави никакви шансове на Салваторе Сиригу за 1:1.

В началото на втората част нещата станаха още по-позитивни за гостите. След жестоко нарушаване на Глейсон Бремер в центъра на терена основният арбитър нямаше избор с изключение на да покаже на бранителя втори жълт и респективно червен картон.

В 81-та минута минута обратът беше завършен. След бързо осъществяване на ъглов удар Марко Валдифиори центрира чудесно за останалия изцяло непокрит Андреа Петаня, който разстреля Сиригу за повторно, с цел да оформи крайното 2:1.

По този метод Спал въпреки всичко съумя да се отлепи от дъното на таблицата, изпреварвайки Дженоа, откакто събра актив от 12 точки. Торино, от своя страна, остана на 8-та позиция с 21 пункт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР