Отборът на Славия спечели бронзовите медали за сезон 2019/2020 на

...
Отборът на Славия спечели бронзовите медали за сезон 2019/2020 на
Коментари Харесай

Славия подчини Лудогорец. Белите са на бараж за ЛЕ, а разградчани се лишиха от рекорд

Отборът на Славия завоюва бронзовите медали за сезон 2019/2020 на efbet Лига. " Белите " победиха първенеца Лудогорец с 3:1 на ст. " Славия " в Овча Купел в последния кръг от плейофите. По същото време Локомотив (Пловдив) би Левски на " Герена ". Факт, който донесе третото място в класирането за отбора на Златомир Загорчич. Освен това, Славия ще играе бараж за последната квота за Лига Европа против Ботев (Пловдив). За първи път в новия век " белите " влизат в челната тройка на класирането в родното състезание. А победа на Славия през днешния ден, бе и първа загуба за Лудогорец през целия сезон, което значи, че фантазията за сезон без загуба не се сбъдна.

В 7-ата минута на дуела Славия стигна до първата си опция за гол. Венцислав Бенгюзов опитва извеждащ пас, само че след рикошет топката се озова в краката на Радослав Кирилов. Крилото стреля, само че Ренан избави.

В 12-ата минута Славия поведе в резултата. Емил Стоев опитва центриране към Калоян Кръстев, само че Драгош Григоре почисти с глава. Топката обаче попадна на крайници на младия гений Филип Кръстев, който прониза вратаря Ренан за 1:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР