Отборът на Шефилд Юнайтед победи с 1:0 Кристал Палас като

...
Отборът на Шефилд Юнайтед победи с 1:0 Кристал Палас като
Коментари Харесай

Дебютна победа за Шефилд в елита, мъка за Палас и Заха

Отборът на Шефилд Юнайтед победи с 1:0 Кристал Палас като хазаин в дуел от втория кръг във Висшата лига. Единственото попадение на „ Брамал лейн “ беше маркиран от полузащитника на домакините Джон Лундстрам.

Двубоят стартира с лек напън на Кристал Палас, като „ орлите “ стигнаха и до първото състояние в дуела, откакто Кристиян Бентеке стреля с глава, само че изстрелът беше избавен от стража на Шефилд Дийн Хендерсън.

Последва интервал на напън на Шефилд Юнайтед и поредност от изстрели към вратата на стража на Палас Висенте Гуйта. Най-сериозното състояние за домакините пристигна в 41-та минута. Нападателят на „ остриетата “ Дейвид Макголдрик получи центриране на няколко метра пред вратата на Гуйта, само че някак не съумя да прати кълбото в мрежата на Палас.

Второто полувреме стартира по най-хубавият метод за тима на треньора Крис Уайлдър. В 47-та минута, след многоходова композиция по левия фланг и центриране паралелно на гол линията на вратата на гостите, най-съобразителен се оказа полузащитникът Джон Лундстрам, който вкара на празна врата.



В 74-та минута се получи голямо сдърпване сред играчите на двата отбора. Джош Балдок от домакините влезе извънредно остро в краката на Джеймс Макарти. Играчите на двата тима незабавно скочиха един на различен и това принуди съдиите да се намесят, с цел да прекратят спречкването.



До края на мача Палас по този начин и не съумя да заплаши същински вратата на Дийн Хендерсън и по този начин записа 1-ва загуба за сезона. Шефилд Юнайтед, от своя страна, записа първата си победа за сезона и гледа решително към идващите кръгове с актив от 4 точки след 2 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР