Отборът на Септември София спечели третото издание на мемориалния турнир

...
Отборът на Септември София спечели третото издание на мемориалния турнир
Коментари Харесай

Септември София спечели третия турнир в памет на бившия футболен национал Георги Марков

Отборът на Септември София завоюва третото издание на мемориалния шампионат в памет на някогашния народен защитник Георги Марков. Надпреварата беше за момчета, които са родени през 2009 година.

В оспорвания край септемврийци надвиха над Левски след осъществяване на дузпи 5:4, като срещата приключи наедно 0:0 в постоянното време. В дребния край Славия победи Ботев Пловдив след изключителна драма в постоянното време 3:3 и също след осъществяване на дузпи 6:5.

Мачовете предложиха доста страсти, искри на терена и по трибуните, които в някои моменти прекрачиха и границите на положителното образование. В последна сметка, най-важното е, че децата от всички тимове напуснаха терена като другари.

Както и първите две издания, и в този момент конкуренцията за деца, родени през 2009 година, се организира с поддръжката и под егидата на Българския футболен съюз и Зоналния съвет на БФС София. През последните 4 дни дуелите с присъединяване на 8 тима се организираха на терените в Национална футболна база Бояна и националния стадион " Васил Левски ". Българският футболен съюз поддържа безусловно конкуренцията с обезпечаването на терени, купи, медали и статуетки за децата, както и със съдии и делегати на дуелите.

Участваха осем тима, които в предварителната фаза на шампионата бяха разпределени в две групи по четири тима. Откликнаха всички отбори, в които някогашният национал е играл в професионалната си кариера. Единствено не участва тимът на Пирин Гоце Делчев, който е отказал поканата, защото не разполага с тим във въпросната възрастова група.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР