Отборът на Септември (София) продължава с доброто си представяне в

...
Отборът на Септември (София) продължава с доброто си представяне в
Коментари Харесай

Септември обърна Пирин

Отборът на Септември (София) продължава с положителното си показване в контролните срещи, откакто победи Пирин (Разлог) с 2:1. По предварителна спогодба противник на " септемврийци " трябваше да бъде тимът на Арда (Кърджали), само че новакът във Втора лига отхвърли контролната среща в последния миг и играчите на Николай Митов се изправиха против Пирин.

Наставникът на Септември заложи най-вече на младите момчета в този мач - Иван Василев, Иван Арсов, Иво Димитров, Слави Косов, Мартин Вълчинов, Иван Тилев, Димитър Костадинов, Меледже, Здравко Димитров, Владимир Николов, както и пристигналият на проби нигерийски нападател Юнуса Олаваби.

В 37-ата минута пристигна и първото попадение в срещата, откакто състезател на Пирин вкара прекрасен гол от воле от 25 метра. До полувремете " септемврийци " не съумяха да изравнят резултата, само че в 65-ата минута след асистенция на Иван Тилев, Владимир Николов вкара с диагонален шут в мрежата на стража на Пирин. В 85ата минута Здравко Димитров центрира към Владимир Николов, който засече с крайник топката и се разписа за 2:1.

Днес Септември се изправя против Хебър (Пазарджик) на терените на " Евима " в град Банско от 18:00 ч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР