Отборът на Саутхемптън не допусна поражение в мач от 20-ия

...
Отборът на Саутхемптън не допусна поражение в мач от 20-ия
Коментари Харесай

10 от Саутхемптън лишиха Тотнъм от победата

Отборът на Саутхемптън не позволи проваляне в мач от 20-ия кръг, откакто направи тъждество – 1:1, против на своя „ Сейнт Мерис “. Джеймс Уърд-Праус даде превес на домакините с ослепително попадение в 25-ата минута, а пет преди края на първата част Мохамед Салису бе изпъден с червен картон поради нарушаване в наказателното поле против Хюн-мин Сон, а дузпата бе осъществена от Хари Кейн.
Гостите от Лондон постановиха напън през цялото второ полувреме, което се очакваше в резултат на числения им превес, а две попадения на „ шпорите “ бяха анулирани вярно заради нарушение на футболните правила.
Въпреки това, Тотнъм не показва изрично превъзходството си, откакто заплахите пред вратата на Фрейзър Форстър не бяха прекомерно доста и „ светците “ резервираха точката си. Едва в добавеното време на срещата на три пъти лондончани имаха четири шанса за втори гол, които бяха с огромна възможност за гол, само че топката по този начин и не влетя във вратата на Форстър.
Иначе, Антонио Конте към този момент публично е в историята на Тотнъм, откакто стана първият управител на тима, който не записва загуба в първите си седем мача от Премиър лийг.
Точката направи по този начин, че Саутхемптън към този момент има 21 в своя актив и заема 13-ата позиция, до момента в който Тотнъм се свлече една позиция обратно и към този момент е шести с 30 точки, а с една повече е Уест Хем, който завоюва безапелационно дуела си с Уотфорд.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР