Отборът на САЩ завърши участието си на най-слабото си Световно

...
Отборът на САЩ завърши участието си на най-слабото си Световно
Коментари Харесай

САЩ завърши с успех най-слабото си Световно

Отборът на Съединени американски щати приключи присъединяване си на най-слабото си Световно състезание в историята, откакто победи Полша с 87:74 в спор за седмото място в конкуренцията.

Шампионите от последните два Мондиала бяха без множеството от звездите си от НБА и изненадващо бяха победени на четвъртфиналите от Франция, след което позволиха и проваляне от Сърбия в спор за местата от пето до осмо.

Днес възпитаниците на Грег Попович завоюваха заключителния си мач, само че все пак записаха най-слабото си показване в историята на Световните шампионати.

Донован Мичъл от Юта Джаз още веднъж бе над всички за американците, като осъществя дабъл-дабъл - 16 точки и 10 асистенции, Джо Харис добави 14 точки, Крис Мидълтън се включи с 13 точки от пейката, а Дерик Уайт осъществя 12 точки и 7 асистенции. За поляците най-резултатен бе Матеуш Понитка с 18 точки и 7 битки.

По-късно през днешния ден Сърбия и Чехия ще излязат един против различен в спор за петото място, а на следващия ден ще се игра мачът за бронзовите медали сред Франция и Австралия, както и финалът Испания - Аржентина. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР