Отборът на Салернитана спечели скъпоценна точка при гостуването си на

...
Отборът на Салернитана спечели скъпоценна точка при гостуването си на
Коментари Харесай

Салернитана измъкна точка от Аталанта в борбата си за оцеляване

Отборът на Салернитана завоюва скъпоценна точка при гостуването си на Аталанта в обезверената си битка за оцеляване в Серия А.

Салернитана записа три следващи победи в шампионата преди днешния конфликт, които резервираха живи очакванията за избавление. Преди мача в Бергамо, гостите заемаха 19-ата позиция във краткотрайното класиране, само че равенството 1:1, ги изкачи с едно място по-нагоре.

В момента отборът е 18-ти, с точка преднина пред предпоследния Дженоа и на две от 17-тия Каляри, който по-рано през днешния ден уволни треньора си Валтер Мадзари.

Загубата на две точки от страна на Аталанта пък е сериозен удар за така и така дребните очаквания на отбора за място в европейските клубни шампионати.

Салернитана поведе с гол на Едерсон в 27-ата минута, само че Пашалич съумя да вкара за крайното 1:1 две минути преди последния съдийски сигнал.

След извоюваната точка Аталанта заема осмото място в таблицата и се намира на три точки от петата и шестата позиции, които дават право на присъединяване в Лига Европа и Лигата на конференциите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР