Отборът на Рилски спортист осъществи втори пореден трансфер на състезател

...
Отборът на Рилски спортист осъществи втори пореден трансфер на състезател
Коментари Харесай

Рилски спортист отмъкна и Джон Флорвиъс от Левски

Отборът на Рилски състезател реализира втори следващ трансфер на играч от Левски в границите на два дни, като към отбора от Самоков се причислява и Джон Флорвиъс.

По този метод 33-годишният американец последва своя съотечественик Алън Арнет, който през вчерашния ден също мина в Рилецо от " сините ", като прехвърлянията и на двамата са резултат от финансовите проблеми, които са надвиснали над носителя на Купата на България по баскетбол.

Джон Флорвиъс дойде в Левски през месец септември 2022-а година и бързо се утвърди като един от основните баскетболисти в състава, воден от Димитър Ангелов, като от началото на актуалната акция има междинни индикатори от 15.1 точки, 8.6 битки за 12 мача.



Иначе Флорвиъс е роден във Форт Майърс и е висок 2011 сантиметра. В професионалната си кариера е играл за румънския Тимишоара, немския Вюрцбург, грузинския Кактус Тбилиси, гръцкия Коройвос, словашкия Списшки Ритиери, словенския Хелиос Сънс, френския Тарб, испанския Прат Ховентут, португалския Оваренсе, косовския Башкими и източноазиатския Чън Ю



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР