Отборът на Реал Мадрид отпадна още в четвъртфиналите на Купата

...
Отборът на Реал Мадрид отпадна още в четвъртфиналите на Купата
Коментари Харесай

Атлетик Билбао изхвърли Реал Мадрид от Купата на краля

Отборът на Реал Мадрид отпадна още в четвъртфиналите на Купата на краля, откакто загуби гостуването си на Атлетик Билбао с 0:1. На стадион " Сан Мамес " домакините бяха по-активни и справедливо стигнаха до триумфа против отбора на Реал, който бе надалеч от най-хубавите си благоприятни условия.

Баските бяха по-настоятелни през целия дуел, само че по този начин и не успяваха да пробият отбраната на Кралския клуб, преди въпреки всичко да стигнат до гол минута преди края на постоянното време, когато Алехандро Беренгер се разписа с акуратен удар в долния ъгъл. В оставащите минути играчите на Карло Анчелоти нямаха опция да отговорят и по този метод се разделиха с шампионата.

От своя страна Атлетик си отмъсти на Реал за загубата във финала за Суперкупата на Испания при започване на януари. Тимът на Марселино в профил двата гранда на испанския футбол в два следващи кръга на Купата, откакто на осминафиналите надделя Барселона с 3:2 след продължения.

В другия мач от през вчерашния ден Бетис разруши Реал Сосиедад с 4:0 като посетител. Другите два тима на полуфиналите са Валенсия и Райо Валекано, а жребият ще се тегли през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР