Отборът на ПСЖ вече е много близо до рекордната 11-а

...
Отборът на ПСЖ вече е много близо до рекордната 11-а
Коментари Харесай

ПСЖ пречупи Оксер с два ранни гола, Ланс докосва групите на Шампионската лига след успех над Лориен

Отборът на ПСЖ към този момент е доста покрай рекордната 11-а купа на Франция след триумфа си с 2:1 като посетител при визитата си на Оксер в среща от 36-ия кръг на Лига 1.

И двете попадения за триумфа на парижани осъществя Килиан Мбапе, който беше прецизен още в откриващите десетина минути от срещата. По този метод младият французин излезе еднолично отпред и в класацията за голмайсторския приз в шампионата, изпреварвайки с две попадения Александър Лаказет от Лион.

След почивката Ласин Синайоко върна едно попадение за Оксер, само че все пак отборът от област Бургундия не съумя да избегне провалянето.

Малко по-рано в границите на неделния ден пък Ланс завоюва при визитата си на Лориен с 3:1. Роман Февр даде задатък на домакините още в 6-ата минута, само че след това " жълто-червените " стигнаха до цялостния поврат след голове на Флориан Сотока, Адриен Томасон и Секо Фофана.

В класирането ПСЖ остава водач два кръга преди края на сезона с задатък от 6 точки пред втория Ланс, само че купата на парижани ще стане факт едвам през идната седмица, защото сега на доктрина " жълто-червените " към момента разполагат с шансове да се преборят за първото място. По-важното за тях обаче е, че те са доста покрай историческо първо класиране за груповата фаза на Шампионската лига.

В борбата на дъното Оксер остава на точка пред Нант в разногласието за това кой тим и през идващия сезон ще играе в Лига 1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР