Отборът на постигна убедителен успех с 3:1 на над

...
Отборът на постигна убедителен успех с 3:1 на  над
Коментари Харесай

Рома унищожи Верона за девет минути

Отборът на реализира безапелационен триумф с 3:1 на " " над в дуел от 20-ия кръг на Серия А. " Вълците " нанесоха своя удар единствено в границите на девет минути през първото полувреме, когато означиха три попадения.

През втората част Верона заигра по-добре, само че съумя да стигне единствено до почетен гол. Двубоят беше генерална подготовка за римланите преди гостуването на първенеца на 6 февруари. С триумфа Рома събра 40 точки и към този момент е трети във краткотрайното класиране, като изостава на 6 от водача.

Резултатът беше открит в 20-ата минута, когато след осъществяване на ъглов удар съумя да се разпише с глава. Само две минути по-късно задатъкът на римляните беше подсилен от, който съумя да излъже стража на веронци.

Гостите още не се бяха опомнили, когато в 29-ата минута направи резултата типичен. стреля от въздуха, ударът му затрудни Силвестри, който не съумя да улови топката и при добавката Майорал вкара за 3:0.

След паузата Рома понижи оборотите, до момента в който Верона заигра по-добре и съумя да понижи в 62-ата минута посредством Ебрима Коли.

Серия А 20 кръг, неделя 31 януари  Рома 3:1краен резулат  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР