Отборът на Полша постигна трети успех в три мача в

...
Отборът на Полша постигна трети успех в три мача в
Коментари Харесай

Ел Пистолеро донесе успех на Полша в Северна Македония

Отборът на Полша реализира трети триумф в три мача в евроквалифицикациите. “Дружина полска” оглави Група G след най-малък триумф с 1:0 в гостуването си на Република Северна Македония. Единственото попадение падна в 47-ата минута и негов изпълнител бе звездата на Милан Кшищоф Пьонтек.

Полша, водена в офанзива от Роберт Левандовски, сподели много по-добра игра през първото полувреме, само че опитите на Пьотър Желински, Лева и Госицки на няколко пъти не доведоха до триумф. През втората част в игра се появи звездата на Милан Кшищоф Пьонтек и това докара до гол във вратата на Северна Македония още в 47-ата минута.

До попадението на Ел Пистолеро се стигна с огромна доза шанс след карамбол, при който Пьонтек закачи напълно леко топката, само че това бе задоволително тя да влезе във вратата на Димитриевски. В 85-ата минута Висар Муслиу получи втори жълт и респективно червен картон, като остави тима на Северна Македония с човек по-малко. ЕВРО 2020 3 кръг, петък 7 юни  Македония 0:1краен резулат  Полша
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР