Отборът на Пари Сен Жермен записа трета поредна победа от

...
Отборът на Пари Сен Жермен записа трета поредна победа от
Коментари Харесай

Смъртоносното трио на ПСЖ се развихри

Отборът на Пари Сен Жермен записа трета поредна победа от началото на шампионата в Лига 1. Парижани победиха с 3:1 Анже, а попаденията бяха дело на огромните звезди на отбора в офанзива - Единсон Кавани, Килиан Мбапе и Неймар.

Резултатът бе открит от Кавани в 12-ата минута. Тогава той получи диагонален пас от Неймар, който бе отклонен от бранител на гостите и прати уругваеца на празна врата. Това бе първи мач на Единсон от Световното състезание, когато получи травма в мача с Португалия.

В средата на първата част Анже изравни. Новото попълнение Тило Керер спъна Флавиен Тет в наказателното поле и съдията уточни бялата точка. Томас Мангани бе прецизен и направи 1:1. До края на първата част до нов гол не се стигна и двата отбора се отдръпнаха на отмора при тъждество.

В 51-ата минута ПСЖ излезе напред. Анхел ди Мария откри Мбапе в наказателното поле и младокът с воле даде преднина на отбора си. В 66-ата минута многоходова композиция сред Адирен Рабио и Мбапе изведе Неймар на празна врата и бразилецът не сбърка, с цел да оформи крайното 3:1.

Така ПСЖ продължава без неточност от началото на шампионата и е водач с девет точки. Анже от своя страна към момента без актив и има нула. Лига 1 3 кръг, събота 25 август  Пари Сен Жермен 3:1краен резулат  Анже
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР