Отборът на Пари Сен Жермен ще търси реванш срещу Нюкасъл

...
Отборът на Пари Сен Жермен ще търси реванш срещу Нюкасъл
Коментари Харесай

ПСЖ ще си връща на Нюкасъл за резила в Англия

Отборът на Пари Сен Жермен ще търси реванш против Нюкасъл в основен конфликт на „ Парк де Пренс ” довечера. Срещата от група F започва в 22:00 часа и може да я гледате в директно предаване по MAX Sport 4 HD.

Футболистите на Луис Енрике ще се опитат да измият срама от предходния мач против „ свраките ”. Както е известно, англичаните съкрушиха своя съперник с 4:1 на „ Сейнт Джеймсис Парк ”. Въпреки звучния триумф обаче, тимът на Еди Хау се намира на последно място в групата и  няма право на повече неточности.

Евентуален триумф на ПСЖ през днешния ден ще подсигурява на французите класиране на осминафиналите в Шампионската лига.

  " Участието ни в шампионата може да бъде и по-кратко. Остават доста малко мачове в оспорваната група. Двубоят на следващия ден ще е решителен. Убеден съм, че тимът ми е подготвен и ще бъде на равнище. Очаквам да видя най-хубавата версия на нашата аудитория, изключително когато противникът може да ни сътвори проблеми. Те са физически доста мощни, пресират в полето на съперника. Трябва да сме подготвени. Имаме потребност от цялостен стадион и аудитория, която е по-гореща от нормално. Ще играем като на край ", разяснява Луис Енрике преди мача.

" Не е елементарно да ви отговоря за тактиката. Нито един тим не играе 4-2-4 или 3-5-2, тъй като това се трансформира непрекъснато в хода на мача. В нашето поле играем 4-3-3, когато наближим междинната линия минаваме 3-4-3, а в офанзива минава към друга класификация. Утре ще играем офанзивно 4-3-3. Отборът още не на равнището, на което желая, само че ние сме в развой на търсене. Далеч сме от това, което желая за ПСЖ ", сподели още испанският треньор.

“Отборът се намира в чудесно въодушевление след успеха над Челси. Класата на ПСЖ е безспорна. Те имат качествени реализатори на всички позиции. Трябва да играем на максимума на опциите си, с цел да реализираме добър резултат. За нас това е решителен мач и ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим ”, добави наставникът на “свраките ” Еди Хау.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР