Отборът на Олимпик Марсилия се върна на победния път след

...
Отборът на Олимпик Марсилия се върна на победния път след
Коментари Харесай

"Олимпик" Марсилия завърши годината с убедителна победа

Отборът на " Олимпик " Марсилия се върна на победния път след домашен триумф с 3:1 над състава на " Ним " в мач от 19-ия кръг на френската Лига 1. Всичките попадения в мача на " Стад Велодром " паднаха през второто полувреме, а с съществена заслуга за извоюваните 3 точки бе Димитри Пайет.

През първите 45 минути чистите голови положения липсваха. Само 16 секунди след почивката обаче Софиан Алакуш откри резултата, откакто си означи автогол в опит да почисти топката.
ПСЖ приключи годината с ефективен триумф над "Амиен " Френският гранд зарадва последователите си за Коледа
В 52-ата минута Пайет направи 2:0, въпреки и за няколко секунди. Капитанът на " Олимпик " Марсилия прати топката във вратата на гостите, само че след повтаряне стана ясно, че при изстрела е имало рикошет и от Дарио Бенедето, който е бил в състояние на засада.

Именно аржентинският нападател на " небесносините " беше в центъра на вниманието в 65-ата минута, когато с добавка удвои преимуществото на домакините. Настроението в играта на марсилци прерасна в трети гол, който бе дело на Димитри Пайет след страхотна самостоятелна акция и обмислен изстрел, който матира вратаря Бернардони. В заключителните секунди на дуела " Ним " означи почетно попадение, дело на Антони Брианкон. Капитанът на гостите бе оставен непокрит в наказателното поле и с лекост осъществя единственото попадение в мача за " крокодилите ".

Със своя триумф " Олимпик " Марсилия приключва календарната 2019-а година на втора позиция с 38 точки, като марсилци са на 7 от водача ПСЖ. За отбора това беше седма победа в последните осем мача от Лига 1.

" Ним " е на другия полюс на страстите, като тимът се намира на предпоследното 19-о място с едвам 12 пункта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР