Отборът на Нант постигна победа с 3:0 над Гингам в

...
Отборът на Нант постигна победа с 3:0 над Гингам в
Коментари Харесай

Канарчетата приспаха Гингам, отпратен от Левски бележи

Отборът на Нант реализира победа с 3:0 над Гингам в мача от 23-ия кръг на Лига 1. „ Канарчетата “ демонстрираха по-стабилна игра, изключително в отбрана, като съумяха да се възползват и разкрили се пред тях благоприятни условия.

Попаденията за триумфа бяха дело Адриен Томасон, Емилиано Сала и Санти Нгом, който означи дебютно попадение с екипа Нант.

Нант влезе по-добре в мача, а в 21-ата минута пристигна и първата по-интересна обстановка. Ронжие открадна една топка в средата на терена, по-късно изведе добре Сала, който обаче пропусна.

В 50-ата минута Диало влезе жестоко в краката на Томасон, само че получи единствено жълт картон.

„ Канарчетата “ излязоха напред в резултата в 61-ата минута. Качаниклич бе изведем отдясно, той със сетни сили стигна до топката и върна на границата на пеналта. Там Сала остави на Томасон да стреля и той без неточност откри за 1:0.

В последните минути на мача Сала излезе самичък против вратаря, само че изпусна. Малко по-късно Ронжие излезе на нелоша позиция, само че не съумя да повиши.

Съдията видя игра с ръка на Мустафа Диало в наказателното поле и уточни бялата точка. От 11-те метра топката си заложи Сала и оформи крайното 2:0.

Класиката оформи Санти Нгом, който в предишното имаше къс престой в Левски.

Със извоюваните точки Нант събра актив от 37 и е пети в класирането. Гингам е девети с 27.

Ето и още резултати:

Анже – Амиен 1:0

Метц – Ница 2:1

Сент Етиен – Каен 2:1

Тулуза – Троа 1:0
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР