Отборът на Монтана записа третата си поредна победа в Националната

...
Отборът на Монтана записа третата си поредна победа в Националната
Коментари Харесай

Монтана нанесе първо поражение на Дея спорт в НВЛ

Отборът на Монтана записа третата си поредна победа в Националната волейболна лига (НВЛ) при мъжете, надигравайки с 3:0 (25:14, 25:20, 25:21) гейма като хазаин състава на Дея спорт Бургас в мач от 7-ия кръг на шампионата.

Играчите на Даниел Пеев изиграха доста мощен мач в своята зала " Младост " в Монтана, като направляваха протичащото се на игрището против бургазлии, които дойдоха в Северозападна България като последния останал отбор в шампионата без позволена загуба.

Тази вечер обаче волейболистите на Дея срещнаха доста твърд противник, който в първите две част на процедура не остави шансове на своя противник и след 25:14 и 25:20 в своя изгода домакините си осигуриха удобен задатък в резултата.

В третия гейм гостите най-сетне оказаха малко повече опозиция, само че равенството се резервира до 13:13, след което монтанчани още веднъж поеха самодейността и до края нямаха проблеми да стигнат до общо четвъртата си победа от началото на акцията.

Най-резултатни за триумфа станаха Фахри Путрамата (7 аса!) и Кристиан Валчак (1 ас, 4 блока), които осъществиха 15 точки. За гостите от Бургас Теодор Тодоров се регистрира с 10 пункта.

В подреждането Монтана се изкачи до 2-ото място с баланс 5-2 и актив от 13 точки, до момента в който Дея спорт към този момент заема 4-ата позиция с два мача по-малко и актив от четири победи и едно проваляне.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР