Отборът на Милан се наложи с 4:2 над в среща

...
Отборът на Милан се наложи с 4:2 над в среща
Коментари Харесай

Милан е на полуфинал за Купата след триумф над Торино в чест на Коби

Отборът на Милан се наложи с 4:2 над в среща от 1/4-финалите за Купата на Италия. Джакомо Бонавентура изведе домакините напред в резултата в 12-ата минута, а в 35-ата Глейсон Бремер възвърне равенството. В 71-ата минута още веднъж бразилецът беше прецизен и даде преднина на "биковете ". В добавеното време Хакан Чалханоолу изравни резултата и вкара срещата в продължения. В продълженията още веднъж Чалханоолу изпрати "росонерите " напред в резултата, а малко по-късно Златан Ибрахимович реши всичко дефинитивно и оформи крайното 4:2.

We went down, we fought back! Semis here we come!
È finita!! Siamo in Semifinale!!#MilanTorino 4-2 #CoppaItalia#SempreMilan pic.twitter.com/xaDrlgNQMZ
— AC Milan (@acmilan) January 28, 2020
Преди първия съдийски сигнал "росонерите " уважиха баскетболната легенда Коби Брайънт, който почина трагично преди два дни. Коби бе почитател на Милан, а довечера играчите на италианския гранд излязоха с черни ленти.

Много от почитателите бяха пристигнали с потници с името на Брайънт. На таблото се появи неговият лик, а почитателите опънаха транспарант с надпис: "Почивайте в мир, Коби и Джиана! Завинаги дружно! "

Your memory will never fade, your legacy will last forever
Ciao, Kobe! ❤#SempreKobe pic.twitter.com/ojj1Ky1s5Y
— AC Milan (@acmilan) January 28, 2020
Началото бе по-добро за домакините, които пробваха да притиснат противника в неговата половина и да отбележат ранен гол.

В 6-ата минута удар на Анте Ребич бе блокиран от противниковата отбрана, а малко по-късно и пробив на Тео Ернандес сътвори напрежение пред вратата на Салваторе Сиригу.

В 12-ата минута резултатът бе открит, откакто Ребич напредна на скорост и центрира паралелно на голлинията към непокрития Джакомо Бонавентура, който от близко се разписа за 1:0.

След попадението Милан напълно контролираше развоя на мача и Саму Кастийехо беше покрай втори гол, само че след плътния му изстрел с левия крайник Сиригу съумя да избие.

В средата на първото полувреме тифозите на "росонерите " още един път засвидетелстваха почитта си към Коби Брайънт. Точно в 24-ата минута целият стадион приветства някогашната звезда на Лос Анджелис Лейкърс, който през втората половина от кариерата си игра точно с №24.

​ link1 " >  Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР