Отборът на Мерцедес направи най-доброто си състезание от началото на

...
Отборът на Мерцедес направи най-доброто си състезание от началото на
Коментари Харесай

Ръсел разкри: Мик Шумахер бе в симулатора цяла нощ, за да ни помогне

Отборът на Мерцедес направи най-хубавото си съревнование от началото на сезона във Формула 1. Пилотите Люис Хамилтън и Джордж Ръсел се качиха на подиума в Барселона, като приключиха затова втори и трети. Те останаха далче от спечелилия Макс Верстапен. Все отново това бе най-хубавото класиране на отбора от началото на сезона. 

Ръсел и Хамилтън не пропуснаха да отдадат заслуженото на аварийния водач Мик Шумахер и екипа на Мерцедес, като те са изиграли основна роля в по-доброто показване на титулярните водачи в неделното съревнование.

" В петък настройките на колата не бяха положителни, салдото липсваше. Цяла вечер Мик и екипът работят в симулатора и това ни оказа помощ в съботния ден ", показа Люис Хамилтън.

Джордж Ръсел започва 12-и в Гран При на Испания, а приключи трети в едно чудесно съревнование за него. 

" Може би се чувствахме по-добре в Барселона поради по-хладните условия на пистата. Отборът свърши страхотна работа. Мик и екипът работиха в симулатора цяла нощ, те бяха там доста след среднощ, с цел да ни оказват помощ с настройките за надпреварата. Мисля, че като тим може би ние се развиваме най-бързо ", показа Ръсел след неделната конкуренция. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР