Отборът на Манчестър Юнайтед ще се насочи към звездата на

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще се насочи към звездата на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед се готви за раздяла с Роналдо, избра му заместник

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се насочи към звездата на Евертън Ричарлисон като евентуален заместител на Кристиано Роналдо. „ Caught Offside “ твърди, „ алените дволи “ към този момент даже са провели диалози с представителите на бразилеца, до момента в който се приготвят за евентуално овакантяване на Роналдо.

Смята се, че шефът по прехвърлянията на Юнайтед Мат Джъдж се е срещнал с бразилската интернационална организация Веласко по-рано тази година, с цел да разиска евентуална лятна договорка сред двата клуба. Агентите на 24-годишния нападател са поискали доста нарастване на заплатата му, която сега е малко под 5 милиона паунда на година.

Изданието написа още, че Евертън ще изиска към 65 милиона паунда за Ричарлисон, макар че това може да се промени, в случай че „ карамелите “ изпаднат от Висшата лига.

В същото време Бъдещето на Роналдо на „ Олд Трафорд “ е под съществени подозрение, откакто пропусна неделното градско дерби против Манчестър Сити (1:4). Петкратният притежател на „ Златната топка “ е останал неудовлетворен, откакто му е било оповестено в петък, че няма да стартира в титулярния състав на краткотрайния управител Ралф Рангник за конфликта с „ жителите “.

Официалната версия на Юнайтед е, че португалецът е отсъствал заради проблем с тазобедрената става. Вместо това обаче на другия ден се разбра, че легендата на Реал Мадрид е отлетял за Португалия.

Бъдещето на Роналдо в Юнайтед зависи най-много от него, само че управлението на клуба надали ще застане на пътя му, в случай че реши да напусне през лятото. Петкратният притежател на Златната топка има общо 15 гола и 3 асистенции в 31 мача през този сезон.

Exclusive: Man United prepare for Ronaldo exit and open talks with agents of Everton star
— CaughtOffside (@caughtoffside)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР