Отборът на Манчестър Юнайтед днес отлита за Австралия, където ще

...
Отборът на Манчестър Юнайтед днес отлита за Австралия, където ще
Коментари Харесай

Юнайтед няма идея дали Погба ще се яви за турнето

Отборът на Манчестър Юнайтед през днешния ден отлита за Австралия, където ще започва лятното му турне, само че никой в клуба няма концепция дали Пол Погба ще се яви в точния момент за полета.

Според извънреден материал на „ Мирър” публични лица от клуба са признали пред изданието в събота, че към момента нямат никаква концепция къде се намира сега рекордната покупка.

През 2016 година французинът струваше на Юнайтед 89 милиона паунда, а в този момент очевидно се пробва да си издейства произлязъл трансфер. Погба не се яви и за началото на лятната подготовка, която започва в понеделник, като формалната версия е, че е получил позволение от мениджъра Оле Гунар Солскяер за досегашните си отсъствия.

Проблемът е, че никой от клуба не е разговарял с Погба от последния ден на предишния сезон. Затова и никой няма визия дали французинът ще бъде част от 18-дневното турне в Австралия, Сингапур и Китай.

За последно се знае, че Погба е бил в Ню Йорк през предходната седмица за промоционално събитие на един от спонсорите си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР