Отборът на Лудогорец замина за Любляна за мача-реванш от втория

...
Отборът на Лудогорец замина за Любляна за мача-реванш от втория
Коментари Харесай

Лудогорец замина за Любляна без Квадво Дуа за мача реванш срещу Олимпия утре вечер

Отборът на Лудогорец отпътува за Любляна за мача-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига против словенския Олимпия.

Двубоят е на следващия ден от 21 часа. Първата среща в Разград приключи 1:1.

" Трябва да се борим от първата до последната минута. Лудогорец в никакъв случай не излиза да се пази. Ако играем нападателно от първата минута, ще ги отстраним. Олимпия е хазаин, ще има поддръжка от почитателите и съгласно мен домакините ще играят атакуващо ", разяснява спортният шеф на Лудогорец Козмин Моци преди заминаването на тима от летище " Варна ".

Моци разкри, че новото попълнение на отбора Квадво Дуа е претърпял интервенция тази заран. С отбора не отпътува и Тодор Неделев.

" Дуа е претърпял през днешния ден интервенция в Португалия. Очакваме той да се възвърне след към два месеца. Няма значение кой играе, всеки би трябвало да дава всичко от себе си ", разяснява пред камерата на Българска национална телевизия Кузман Моци.

" Надяваме се да изиграем по-добър мач, знаем какъв брой е значим, зарядът ще бъде много по-голям от първия, уповавам се да сме си взели поуките, да победим и да ги остраним ", съобщи пред Българска национална телевизия и Георги Терзиев.

Днес тимът ще организира формалната си подготовка в 20:00 ч. локално време на стадион " Стожице ". Половин час по-рано треньорът Ивайло Петев ще даде конференция.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР