Отборът на Лудогорец загуби с 2:3 визитата си на Реал

...
Отборът на Лудогорец загуби с 2:3 визитата си на Реал
Коментари Харесай

Лудогорец вкара два гола, но загуби от Реал Бетис в Севиля

Отборът на Лудогорец загуби с 2:3 визитата си на Реал Бетис в мач от група С на Лига Европа.

Домакините откриха резултата на „ Бенито Вийямарин “ откриха резултата в 25-ата минута, когато Миранда центрира отляво в наказателното поле на Лудогорец, където връхлитащият Луис Енрике изпревари Сисиньо и с плонж с глава се разписа в левия ъгъл на вратата, защитавана от Серджио Падт.

Бетис удвои преднината си в 40-ата минута посредством 41-годишната си легенда Хоакин, който се разписа с параболичен удар от далечна отдалеченост.

„ Орлите “ понижиха изоставането си в последните секунди на първото полувреме. Кирил Десподов стреля от дребен ъгъл диагонално от директен свободен удар, като стража на испанския отбор Клаудио Браво съумя да избие топката, само че тя към този момент бе минала голлинията на вратата му.

След съвсем час игра футболистите на Мануел Пелегрини върнаха преднината си от два гола посредством Серхио Каналес, само че виновност за попадението има и вратаря на разградчани Падт, който се намеси неубедително.

Четвърт час преди края Рик Джонатан върна очакванията на Лудогорец, откакто се разписа с удар по земя от границата на наказателното поле.

В класирането Бетис водач с шест точки, до момента в който съставът на Анте Шимунджа е трети с три точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР