Отборът на Лудогорец приема Левски в предпоследния кръг на сезон

...
Отборът на Лудогорец приема Левски в предпоследния кръг на сезон
Коментари Харесай

Лудогорец няма право на грешка срещу Левски, надявайки се на издънка на ЦСКА - София

Отборът на Лудогорец приема Левски в предпоследния кръг на сезон 2022/23 в efbet Лига. Срещата в Разград стартира в 20:30ч. и е от огромно значение за домакините, които позволиха закъснение в класирането от ЦСКА - София. Главен арбитър на дуела е Никола Попов. В същия кръг „ алените " се изправят против ЦСКА 1948, което дава обещание любопитен свършек на акцията.Лудогорец се нуждае от трите точки против Левски и към този момент няма право на неточности, откакто позволи такава против ЦСКА 1948 през предишния уикенд.

От групата на Левски прави усещане, че отвън състава е Николай Михайлов и звездата в офанзивата на " сините " Рикардиньо, който има проблем с травма и пропусна днешната подготовка на " сините ". Временният треньор на Левски Елин Топузаков удостовери, че Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват с тима за гостуването на Лудогорец. Причината е, че и двамата са с по осем жълти картона и рискуват наказване от два мача при още едно публично предизвестие, което би ги извадило от мача с ЦСКА - София в последния кръг.

Левски към този момент си подсигурява най-малко бараж против седмия в класирането за присъединяване в европейските клубни шампионат, като към момента има късмет и за третото място.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР