Отборът на Лудогорец отлетя тази сутрин за Словакия, където в

...
Отборът на Лудогорец отлетя тази сутрин за Словакия, където в
Коментари Харесай

Лудогорец замина за Словакия с амбиции за позитивен резултат, но без Спас Делев

Отборът на Лудогорец отлетя тази заран за Словакия, където в утрешния ден се изправя против локалния Спартак Търнава в мач от груповата фаза на шампионата Лига на конференциите.

Един от основните футболисти в състава на Георги Дерменджиев - Спас Делев обаче не отпътува със своите съотборници, защото е болен и ще пропусне срещата. Извън сметките са и трайно контузените Марсел Хайстер, Иван Йорданов и Диниш Алмейда.

Двубоят на стадион " Антон Малатински " е в четвъртък вечер от 22:00 часа българско време, а възможен триумф ще остави " орлите " в борбата за едно от първите две места в група " Н ", които отварят вратите към присъединяване във етапа на елиминациите през идната пролет.

На потегляне от летище " Варна " техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци не скри, че излизане от групата е огромната цел пред отбора в Европа, до момента в който в родното състезание разградчани ще се стремят към това да завършат есенния дял на върха в подреждането.

" Мисля, че сме подготвени за мача със Спартак. Ще ни чака тежък дуел, който няма да има нищо общо с първия. Мисля, че момчетата ще създадат всичко допустимо да спечелим в Търнава. Всяка загуба е тежка, само че желаеме преди почивката да сме на първото място до пролетта, тъй че ще би трябвало да победим на " Армията ", разяснява някогашният румънски футболист.

" Направихме всичко допустимо, с цел да се почисти терена за мача със Славия, тежки бяха изискванията, само че това не е опрощение. Лудогорец знае, че би трябвало да излиза всеки мач за победа. Ако гледаме последните два мача в Европа, мисля, че имаме късмет да сме на едно от двете първи места ", добави Козмин Моци.

Опитният защитник Георги Терзиев пък изрази вяра, че Лудогорец ще покаже по-различно лице спрямо това от мача против Славия в Първа лига, който беше изгубен с 2:3.

" Нагласата ни е да създадем един добър мач, тъй като знаем, че имаме шансове да излезем от групата. Последният дуел в шампионата не беше доста добър, само че в този момент се надяваме да покажем друго лице. Надявам се загубата от Славия да ни служи за обица на ухото. Остана обратно във времето и гледаме напред. Надявам се мачът с Фенербахче да ни е от изгода и да продължим ", показа централният бранител.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР