Отборът на Лудогорец не успя да победи тима на Арда

...
Отборът на Лудогорец не успя да победи тима на Арда
Коментари Харесай

Лудогорец с грешна стъпка в Кърджали

Отборът на Лудогорец не съумя да победи отбора на Арда при гостуването си в Кърджали в отсрочен мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Шампионите на два пъти излизаха напред в резултата, само че домакините не се дадоха и стигаха до равнене, което в последна сметка им донесе точката против отбора от Разград - 2:2.

Срещата бе равностойна в огромна част от борбата, само че въпреки всичко " орлите " могат да съжаляват малко повече, че не стигнаха до триумфа, защото имаха повече чисти положения. Домакините също можеха да стигнат до трите точки, само че въпреки всичко равенството може да се одобри като триумф за тях.

В 11-ата минута обаче гостите откриха резултата. Кирил Десподов опита да комбинира със собствен съотборник, само че топката рикошира в състезател на Арда, което се оказа добър вид, защото това се оказа двойно подаване за крилото на " орлите " и той се озова самичък против вратаря. Последва невъзмутим удар и това означаваше 1:0 в интерес на първенците.

Скоро обаче Арда изравни. Грешка на Светослав Дяков даде топката на Иван Коконов, който откри чудесно Делев в наказателното поле и с прекрасен удар с десния крайник изравни.

В 32-ата минута гостите желаеха дузпа. При опит на Ману да потърси съотборник в наказателното поле, Стоев игра с ръка, само че съдията не отсъди нищо.

В началото на втората част Лудогорец имаше няколко положителни обстановки да поведе. На два пъти Елвис Ману пропусна - един път с левия крайник и един път с глава. Домакините също имаха няколко рискови офанзиви, само че не съумяха да основат нещо съществено пред Илиев.

Така се стигна до 69-ата минута, когато първенците излязоха напред. При едно центриране от ъглов удар на Десподов Драгош Григоре се извиси над отбраната и осъществя за 2:1 в интерес на отбора си с глава.

В 84-ата минута обаче Арда още веднъж изравни. Леони центрира отляво, а Тилев стреля с глава. Топката се отби в гредата, само че попадна на крайници на Жуниньо, който на празна врата направи 2:2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР