Отборът на Лудогорец излиза за втория си мач от Група

...
Отборът на Лудогорец излиза за втория си мач от Група
Коментари Харесай

Втори опит на Лудогорец да превземе Будапеща

Отборът на Лудогорец излиза за втория си мач от Група " Н " на Лига Европа. " Орлите " гостуват на унгарския Ференцварош. В първия си дуел от конкуренцията играчите на Станислав Генчев разрушиха с 5:1 ЦСКА (Москва) и поведоха в класирането.

Срещата на " Групама Арена " в Будапеща ще бъде самобитна опция за реванш на Лудогорец против този противник, откакто преди единствено два месеца и половина двата отбора се срещнаха един против друго в квалификациите за Шампионската лига. Тогава унгарците продължиха напред след две победи - 2:1 в Будапеща и 3:2 в Раград.

" По-скоро няма да търсим реванш против Ференцварош, а да покажем добра игра. Сега мачовете с Ференцварош са разнообразни - групова фаза е, натрупат се точки. Взел съм си поука от предходните два мача с унгарците. Отборът ни в този момент е много по-сработен по отношение на лятото ", сподели Генчев преди дуела.

Младият експерт има огромен опция за избор за съвсем всички етапи на играта. Единствено Якуб Шверчок не пътува за Унгария, като наставникът изясни, че полякът има заболяване и контузия, като това е повода за отсъствието му.

На вратата най-вероятно ще застане Пламен Илиев, защото Ренан има лека контузия и не се знае в каква кондиция ще бъде. Пред него би трябвало да работят Антон Недялков, Козмин Моци, Рафаел Форстър и Сисиньо. В халфовата линия Стефан Баджи, Абел Анисе и малко по-напред Марселиньо. По двете крила - Вандерсон и Джоди Лукоки, офанзивата сигурно ще бъде водена от Клаудиу Кешерю.

Вероятен състав на Лудогорец: Илиев, Недялков, Форстър, Моци, Сисиньо, Баджи, Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Лукоки, Кешерю

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Лига Европа 2 кръг, четвъртък 3 октомври  Ференцварош 19:55предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР