Отборът на Лос Анджелис Лейкърс възнамерява да се завърне в

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс възнамерява да се завърне в
Коментари Харесай

Лъч надежда: Една дузина отбори от НБА отварят тренировъчните си зали

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс има намерение да се завърне в подготвителната си зала на следващия ден, оповестява Шанс Чарания. Клубът е получил позволение от държавното управление и здравните служби на окръг Лос Анджелис.

Това ще се случи при доста прецизни инструкции, които Лигата съобщи на клубовете, като да вземем за пример това, че в постройката не би трябвало да има повече от четирима играчи едновременно. Ръководството на Лейкърс ще подходи гладко и за момента няма да отваря подготвителната зала през цялата седмица, отбелязва още източникът.

The Lakers will reopen their practice facility on Saturday, reports our NBA Insider @ShamsCharania. pic.twitter.com/tRBcQTsqhE
— Stadium (@Stadium) May 15, 2020 " Езерняците " са 12-ият тим, който публично възобновява тренировки в залата си. Ейдриън Войнаровски от ESPN заяви по-рано тази седмица, че 22 клуба ще имат правото да отворят залите си до понеделник, макар че не е ясно дали Лигата няма да поправя тази прогноза поради усложняващата се обстановка в Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР