Отборът на Локомотив Пловдив приема ЦСКА в последен мач от

...
Отборът на Локомотив Пловдив приема ЦСКА в последен мач от
Коментари Харесай

ЦСКА с амбиции да спре впечатляващата серия на Локо Пд

Отборът на Локомотив Пловдив приема ЦСКА в финален мач от 12-ия кръг на еfbet Лига. Срещата е довечера от 20:00 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим мача онлайн минута по минута.

От началото на акцията пловдивчани към момента не е позволили проваляне. В 11-ия кръг „ смърфовете “ се изправиха против първенеца Лудогорец и в последна сметка приключиха 1:1. Локомотив е водач в класирането с точка пред Черно море. Съставът на ЦСКА е пети. Тимът изостава със седем пункта, само че има мач по-малко.

В последните пет срещи Локо Пловдив има четири победи и едно реми. В този интервал те са вкарали 12 гола и са позволили четири в своята врата. Четири следващи победи и едно реми са постигнали и момчетата от стадион „ Българска войска “ в последните пет срещи. В този интервал те обаче стигнаха до три чисти мрежи. Защитата пред Густаво Бусато играе все по-стабилно.

ЦСКА има три триумфа, Локомотив Пловдив има един, а една среща е приключила наедно в последните пет мача посред им. В този интервал „ алените “ са вкарали пет гола, а „ смърфовете “ имат на своята сметка три.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР