Отборът на Локомотив (Пловдив) набор 2004 надви градския съперник Ботев

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) набор 2004 надви градския съперник Ботев
Коментари Харесай

Локо би Ботев в дербито на Пловдив при набор 2004

Отборът на Локомотив (Пловдив) набор 2004 надделя градския противник Ботев с 2:0 като хазаин. Момчетата на Апостол Костадинов стояха по-добре на терена и се поздравиха с крайния триумф. В воин за " черно-белите " се трансформира Любомир Мерджанов, който осъществя и двете попадения, а също така можеше да добави и трето на сметката си, само че пропусна дузпа.

Първият гол в срещата падна в 15-ата минута. Центриране от ляво на офанзивата на Локомотив откри Любомир Мерджанов, който с глава прати топката в мрежата на Ботев за 1:0. Пет минути по-късно още веднъж той можеше да удвои преднината на " черно-белите ". Главният рефер отсъди дузпа в интерес на Локомотив, ударът на Мерджанов бе в очертанията на вратата, само че стражът на гостите избави. С пропуски до края на полувремето се регистрираха още Петър Андреев и Тони Лесов.

Втората част стартира с напън на Локомотив, като " смърфовете " имаха няколко положителни благоприятни условия за гол, само че не съумяха да се възползват от тях. Все отново разумното се случи в 44-та минута. Мерджанов получи топката, напредна от дясно и със мощен изстрел прати неспасяемо топката в горния десен ъгъл на вратата на Ботев за крайното 2:0.

Така след втория кръг в междуобластна група Деца-1 (2003/2004) Локомотив е с актив от 3 точки.

фотография: lokomotivpd.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР