Отборът на Левски завърши с успех календарната 2023-а година, надигравайки

...
Отборът на Левски завърши с успех календарната 2023-а година, надигравайки
Коментари Харесай

Левски стигна до минимален успех във Враца и си гарантира мястото в топ 6 в края на есенния полусезон

Отборът на Левски приключи с триумф календарната 2023-а година, надигравайки с минималното 1:0 като посетител състава на Ботев Враца в среща от 20-ия кръг на Първа лига.

На стадион " Христо Ботев " във Враца единственото попадение падна в 32-ата минута, когато Дарлан се възползва първо от неверно подаване на Мартин Христов, а по-късно и от неумела интервенция на стража Федерико Бариос, с цел да открие резултата за " сините ".

Домакините от Враца можеха да стигнат най-малко до точката в заключителните минути на дуела, когато Даниел Генов отклони с глава рисково центриране на Стефан Велев, само че Луга Жуниор пропусна да нанесе съдбоносен изстрел от няколко метра и по този начин преднината на гостите остана.



По този метод Левски удържа своята победа, която подсигурява на момчетата на Николай Костов място в топ 6 след края на есенния полусезон в Първа лига.

С триумфа във Враца " сините " събраха 35 точки и краткотрайно се изкачиха до 4-ото място, до момента в който Ботев Враца остава на предпоследната 15-а позиция с 13 пункта, като в последните си девет дуела от шампионата момчетата на Христо Янев записаха цели осем провали и единствено една победа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР