Отборът на Левски излиза срещу Верея в решителен за съдбата

...
Отборът на Левски излиза срещу Верея в решителен за съдбата
Коментари Харесай

Левски ще спасява сезона срещу Верея

Отборът на Левски излиза против Верея в съдбоносен за ориста на евроучастието си мач против Верея довечера от 20 часа в Стара Загора.

" Сините " се нуждаят от победа или тъждество, с цел да си подсигуряват третото място в първата шестица и бараж за Лига Европа против Черно море на 24 май. Евентуална загуба ще остави ориста на " сините " в ръцете на ЦСКА-София, който по същото време приема Берое на " Армията ". Треньорът на Левски Делио Роси още веднъж има проблеми със състава.

Нападателят Серджиу Буш е контузен и италианецът би трябвало да взема решение Ривалдиньо или Станислав Костов да води офанзивата. Добрата вест е завръщането на бранителите Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон, които изтърпяха наказване. На вратата на Левски ще застане дебютантът Димитър Шейтанов, защото титулярният пазач Божидар Митрев бе повален от вирус, а Николай Кръстев е контузен.

В същото време във Верея мотивацията е на ниско равнище, защото играчите имат да получават пари. Срещу Левски в офанзива ще се разчита все на футболисти, минали и през " Герена ". Това са нападателите Валери Домовчийски и Венцислав Христов, както и крилата Илиян Йорданов и Антон Огнянов.
Вероятни сформира:
Верея: Наумов, Илиев, Тенев, Иванов, Сюлеймани, Вълчев, Мечев, Йорданов, Домовчийски, Огнянов, Христов.
Левски: Шейтанов, Горанов, Ейолфсон, Яблонски, Найденов, Панайотов, Паулиньо, Нашименто, Гомес,
Вутов, Костов.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР