Отборът на Левски гостува днес от 16,30 часа на Царско

...
Отборът на Левски гостува днес от 16,30 часа на Царско
Коментари Харесай

Левски с пореден тежък тест в efbet Лига

Отборът на Левски гостува през днешния ден от 16,30 часа на Царско село в дуел от 16-ия кръг на efbet Лига. През този сезон " сините " изгубиха от " царете " на " Герена " и нямат право на нова неточност против този противник.В момента обаче везните са наклонени в интерес на Царско село.

Отборът, воден от Любослав Пенев, прекъсна серията си от 4 следващи загуби без маркиран гол и влиза в мача в положително въодушевление. Възпитаниците на Ел Голеадор вървят осми във краткотрайното класиране с 16 точки, до момента в който Левски е едвам 11-и с 14 точки в актива си. В предходния кръг Царско село завоюва с 4:3 против Монтана, до момента в който Левски записа две следващи загуби с по 1:2 - против Арда вкъщи и при гостуването на Берое. За последно Левски завоюва на 2 декември против Локомотив Пловдив с 1:0 на " Герена ".

Треньорът на Левски Славиша Стоянович ще употребява мача като генерална подготовка за конфликта с ЦСКА-София, който е през идната седмица. Сърбинът със словенски паспорт не възнамерява огромни промени в състава. На вратата ще е Николай Михайлов, а пред него ще се наредят Алекс Петков, Живко Атанасов и Тома Даске, който би трябвало да внимава за картони, тъй като при нов ще получи наказване.

Халфове ще са Мартин Райнов, който също виси с картони, и Юруков, а на едното крило ще е Станислав Иванов. За другия фланг Стоянович ще избира всред Здравко Димитров и Паулиньо. Атаката ще води нидерландецът Найджъл Робърта. Очаква се в игра да се появи и опитният ас Валери Божинов, само че от скамейката.

В същото време Любослав Пенев няма проблеми с осъдени и контузени и ще пусне най-благоприятен състав в гонене на втора победа през сезона над 26-кратните първенци.

Вероятни сформира:
Царско село: Пласид, Васев, Луис Педро, Бандаловски, Марков, Манев, Георгиев, Галчев, Кордейро, Христов, Мартенс.
Левски: Михайлов, Даске, Атанасов, Петков, Старокин, Юруков, Райнов, Найденов, Паулиньо, Робърта, Ст. Иванов.

efbet Лига 16 кръг, събота 12 декември  Царско село 16:30предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР