Отборът на Леброн Джеймс се наложи със 170:150 (40:39, 60:41,

...
Отборът на Леброн Джеймс се наложи със 170:150 (40:39, 60:41,
Коментари Харесай

Отбор "Леброн" триумфира в Мача на звездите

Отборът на Леброн Джеймс се наложи със 170:150 (40:39, 60:41, 46:45, 24:25) над отбора на Кевин Дюрант в 70-ото издание на Мача на звездите в НБА. Атрактивната намира се организира тази нощ в Атланта.

С най-вече точки (35) се отличи гръцкото крило на " Милуоки Бъкс " Янис Антетокунбо от отбора на Леброн Джеймс. Той бе избран и за Най-полезен състезател (MVP).

Снимка: Reuters

" Просто се развличам. Понякога, когато се забавлявате и не мислите за резултата, просто оставяте инстинктите ви да надделеят ", сподели Янис при награждаването.

Стеф Къри добави 28 точки, а Деймиън Лилард от " Портланд " записа 32.



За отбора на Дюрант Кайри Ървинг от " Бруклин " се отличи с " дабъл-дабъл " - 24 точки и 12 асистенции, а Брадли Бийл от " Вашингтон " осъществя 26 точки.

Самият Дюрант ( " Бруклин Нетс " ) пропусна дуела поради травма, а Леброн Джеймс ( " Лос Анджелис Лейкърс " ) вкара единствено 4 точки.

Джеймс прекара по-голямата част от мача на пейката. Той игра по-малко от 13 минути и не се завърна на игрището през второто полувреме. Вместо това хапна лека закуска на пейката.
Снимка: Reuters
Преди мача се организираха другите състезания. Победител в стрелбата от тройката стана баскетболистът на " Голдън Стейт " Стеф Къри, в състезанието за умения първи е Домантас Сабонис от " Индиана ", който победи Никола Вучевич от " Орландо ".

Номер 1 при забивките е Анфърни Саймънс от " Портланд ", който съвсем целуна кръга в последната си забивка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР