Отборът на Лацио ще играе следващия си мач при частично

...
Отборът на Лацио ще играе следващия си мач при частично
Коментари Харесай

Затварят част от Стадио Олимпико в Рим заради расистките скандирания от фенове на Лацио

Отборът на Лацио ще играе идващия си мач при отчасти затворени за почитателите трибуни на „ Стадио Олимпико “ поради расистките викания на последователи на римляните към бранителя на Лече Самюел Юмтити и крилото Ламек Банда, заяви организация АП.

Съдията на мача от Серия А, приключил с победа 2:1 за домакините от Лече, бе заставен да спре за малко срещата в сряда вечер поради виковете, а дикторът на стадиона прикани почитателите да спрат виковете.

Запалянковците на Лацио имат история що се отнася до дискриминационно държание, а тимът от Рим е понасял разнообразни наказания и в Серия А, и в европейските клубни шампионати.

Северният бранш на „ Стадио Олимпико “, посещаван от ултрасите на Лацио, ще бъде затворен за неделния мач на отбора против Емполи от 17-ия кръг на италианското футболно състезание.

Води се и в допълнение следствие за расистки обиди към нападателя на Интер Ромелу Лукаку от страна на почитатели на Наполи по време на срещата сред двата тима в сряда.
в което се споделя, че клубът ще спомага за издирването на почитатели на тима, обиждали чернокожите играчи на Лече Самюел Юмтити и крилото Ламек Банда.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР