Отборът на Лацио надви с 2:1 като гост Бреша в

...
Отборът на Лацио надви с 2:1 като гост Бреша в
Коментари Харесай

Имобиле спаси победната серия на Лацио в последната минута

Отборът на Лацио надделя с 2:1 като посетител Бреша в дуел от 18-и кръг на Серия А. Марио Балотели откри резултата за домакините в 18-ата минута, а в края на първата част Чиро Имобиле от дузпа възвърне равенството. В добавеното време още веднъж Имобиле извърши цялостния поврат и донесе трите точки на своя тим.

Гостите можеха да поведат още в 7-ата минута, само че ударът на Фелипе Кайседо бе анулиран поради засада.

В 18-ата минута Балотели изведе домакините напред в резултата, достигайки до центриране в наказателното поле и поразявайки вратата на Томас Стракоша.

Последваха няколко несполучливи на сметката на гостите, които не доведоха до нищо съществено.

Само за 5 минути Андре Чистана задържа на два пъти непозволено неприятелски футболист, за което получи два жълти картона, респективно червен и принуди тима си да доиграе срещата с човек по-малко.

Лацио получи дузпа, която бе изпълнена перфктно от Имобиле, който прати топката неспасяемо около Джеси Йоронен.

"Римските орли " се скъсаха от пропуски през втората част. Кайседо съумя да се отскубне от пазача си и получи високо подаване, само че бомбеният му шут прелетя настрана от вратата.

Последва страховит удар на Сенад Лулич, който обаче бе избавен от още по-страхотния инстикт на Стракоша.

В добавеното време на срещата обаче пресата на Лацио даде резултат и Имобиле получи топката след страховит пас в наказателнто поле. Нападателят изпрати топката право в мрежата на Стракоша и се трансформира в воин за своите.

Така тимът продължава победната си серия и остава на трета позиция в шампионата с 39 точки в своя актив. Бреша пък е в зоната на изпадащите с 14 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР