Отборът на Крумовград постави идеален завършек на своя есенен полусезон

...
Отборът на Крумовград постави идеален завършек на своя есенен полусезон
Коментари Харесай

Крумовград удари ЦСКА 1948 в Бистрица за успешен край на есенния дял от Първа лига

Отборът на Крумовград сложи съвършен свършек на своя есенен полусезон в Първа лига, откакто в мач от 20-ия кръг победи с класическото 3:0 като посетител състава на ЦСКА 1948.

За новака в елита това бе втори следващ триумф, откакто преди този момент отборът беше в серия от пет следващи провали във всички шампионати, като по този метод момчетата на Станислав Генчев ще зимуват на 10-ото място в подреждането с 24 точки.

В същото време " алените " позволиха първа домакинска загуба през акцията и към този момент остават 6-и в класирането с 32 пункта, само че на момчетата на Николай Панайотов им остава още един дуел против Арда Кърджали идния четвъртък (14 декември) преди да излязат в зимна пауза.



На стадиона в Бистрица гостите откриха резултата посредством Серкан Юсеин, който се разписа за 1:0 в 27-ата минута с мощен удар от междинна отдалеченост.

В началото на второто полувреме пък Александър Колев беше оставен непокрит в наказателното поле на ЦСКА 1948 и с непосредствен удар от въздуха след подаване на Ренан наказа някогашния си отбор, вкарвайки за 2:0.

Крайното 3:0 оформи Октай Юсеин в добавеното време на мача, когато играчите на Крумовград проведоха контраофанзива, хванала неподготвена защитата на противника, до момента в който множеството състезатели на " алените " се бяха изнесли в предни позиции в опит да оказват помощ на своя отбор да стигне най-малко до гол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР