Отборът на Каляри постигна класическа победа с 3:0 над Киево

...
Отборът на Каляри постигна класическа победа с 3:0 над Киево
Коментари Харесай

Каляри с класика без Десподов

Отборът на Каляри реализира класическа победа с 3:0 над Киево в първия мач от 29-ия кръг на Серия " А ". Сардинци изиграха много мощен мач и взеха решение всичко още през първото полувреме с попадения на Фабио Пизакане в 16-ата, Жоао Педро в 33-ата и Артур Йоница в 43-ата минута. Българинът Кирил Десподов не влезе в игра за гостите в този дуел.

Срещата стартира с прелестен късмет пред Рикардо Меджорини, който изскочи на стрелкова позиция, само че ударът му от близко бе избавен от вратаря.

След това обаче гостите взеха нещата в свои ръце. В 16-ата минута при едно разиграване след корнер топката бе центрирана в пеналта, където Фабио Пизакане с глава вкара за 0:1.

В 33-ата минута падна и втори гол във вратата на Киево. Николо Барела лиши топката в своята половина, по-късно несмущаван стигна до наказателното поле на противника и подаде за Жоао Педро, който технично означи с удар в противоположния ъгъл.

В 38-ата минута домакините можеха да се върнат в мача, само че изстрел с глава на Мариуш Степински се отби от гредата.

В 43-ата минута Каляри направи резултата типичен. Фабрицио Качаторе центрира отдясно и Артур Йоница с плонж насочи топката във вратата за 0:3.

Втората част стартира с две положителни положения за Киево, само че в 52-ата минута устремът на " Летящите магаренца " дефинитивно бе погубен, откакто Фабио Депаоли си изкара втори жълт и червен картон за недодялан фаул в средата на терена.

Така Каляри взе трите точки и с актив от 33 заема 12-ата позиция в класирането. Киево пък остава на дъното с едвам 11 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Серия А 29 кръг, петък 29 март  Киево 0:3краен резулат  Каляри
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР