Отборът на Жирона победи с 2:0 Райо Валекано в срещата

...
Отборът на Жирона победи с 2:0 Райо Валекано в срещата
Коментари Харесай

Жирона нанесе пета поредна загуба на Райо Валекано

Отборът на Жирона победи с 2:0 Райо Валекано в срещата от 26-ия кръг в Премира дивисион. Каталунците бяха по-добрият тим в петък вечер на “Вайекас” и умерено можеха да реализират и по-добър резултат. Все отново те взеха своето и си потеглиха с трите точки след два гола на Кристиан Стуани в 30-ата и 85-ата минута. Това пък бе пета поредна загуба за “Пчеличките”, които ще имат от ден на ден проблеми в борбата за оцеляване.

Жирона бе тимът, който създаваше по-интересните положения и в 16-ата минута мощен изстрел на Алекс Гранел се отби от напречната греда.

В 30-ата минута гостите въпреки всичко откриха резултата. При едно центриране след корнер се стигна до блъсканица в наказателното поле, там Стуани се ориентира най-добре и от близко бе прецизен за 0:1.

В 60-ата минута обстановката за “Пчеличките” стана още по-неприятна, откакто Абдулайе Ба задържа откъсващия се Стуани и получи червен картон.

В 85-ата минута гостите взеха решение всичко в своя изгода с втори гол. Педро Поро центрира отдясно и откри Стуани на задната греда, където той с глава порази вратата за 0:2.

Така Жирона се изкачи до 12-ото място с 31 точки. Райо пък остава на предпоследната 19-а позиция с 23 точки в актива си.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Примера дивисион 26 кръг, петък 1 март  Райо Валекано 0:2краен резулат  Жирона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР