Отборът на Интер спечели 178-то издание на Дербито на Милано,

...
Отборът на Интер спечели 178-то издание на Дербито на Милано,
Коментари Харесай

Гол на Лаутаро донесе трите точки на Интер в дербито с Милан

Отборът на Интер завоюва 178-то издание на " Дербито на Милано ", откакто победи с минималното 1:0 градския противник Милан в дербито на 21-ия кръг в италианската Серия " А ".

На " Стадио Джузепе Меаца " " нерадзурите " започнаха по-силно срещата и още до 10-та минута пред Лаутаро Мартинес се откриха две страхотни благоприятни условия да открие резултата, само че при първата ударът му бе отразен от стража на " росонерите " Чиприан Татарушану, а при втората аржентинецът прати топката настрана от задачата.

По-добрата игра на Интер обаче продължи и това най-сетне даде резултат в 34-та минута. Хакан Чалханоглу центрира от ъглов удар, а на вярното място в наказателното поле се оказа Лаутаро, който с глава матира Татарушану за 1:0.

След почивката Милан заигра по-добре, откакто Стефано Пиоли пусна в игра Рафаел Леао, само че все пак " росонерите " стигнаха само на изстрел на Браим Диас, който не затрудни Андре Онана и опит Оливие Жиру от директен свободен удар, минал около вратата.

В същото време Интер продължи да бъде все по този начин рисков в предни позиции и в 89-та минута Лаутаро за повторно прати топката във вратата на Милан, само че този път попадението му не бе зачетено поради тънка засада.

В последна сметка тази обстановка не повлия по никакъв метод на крайния излаз от дуела и " нерадзурите " завоюваха трите точки.

По този метод футболистите на Симоне Индзаги резервират 2-то място в подреждането с 43 точки, до момента в който след третата поредна загуба в Серия " А " Милан е 6-ти с 38 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР