Отборът на Хебър Пазарджик спечели с минималното 1:0 у дома

...
Отборът на Хебър Пазарджик спечели с минималното 1:0 у дома
Коментари Харесай

Хебър надви Славия в Пазарджик след уникална драма в добавеното време

Отборът на Хебър Пазарджик завоюва с минималното 1:0 вкъщи против Славия в най-драматичния дуел от началото на 14-ия кръг в родната Първа лига.

На стадион " Георги Бенковски " мачът вървеше решително към това да приключи без голове, само че в последните минути феновете станаха очевидци на отсъдена дузпа, вратарска промяна, отразен удар от бялата точка, който след това се наложи да бъде пребит поради нередовна позиция на стража при изстрела от 11-е метра.

Преди самото начало на срещата пък основният рефер Станимир Тренчев беше почетен с почетен плакет във връзка неговия финален мач №315 в българския футболен хайлайф.



Шуменският съдия обаче сигурно ще запомни този дуел, защото в самия му край отсъди дузпа в интерес на домакините за игра с ръка на Емил Мартинов.

Истинската драма в Пазарджик обаче занапред предстоеше, тъй като треньорът на Славия Иван Колев предприе ход да пусне в игра ветеранът на вратарския пост Георги Петков на мястото на Николай Кръстев.

Това решение на Колев бе на път да се окаже гениално, когато 47-годишният пазач отрази удара от бялата точка на Георги Вълчев, само че системата ВАР откри, че при осъществяването нито един от двата крайници на Петков не е бил на голлинията, което наложи дузпата да бъде пребита.

При втория си опит Вълчев не сбърка и по този начин донесе трите точки на Хебър с, които футболистите на Любослав Пенев се изкачиха до 8-ото място с 19 пункта.

В същото време Славия остава на предпоследната 15-ата позиция с 8 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР