Отборът на Голдън Стейт Уориърс все пак успя да спазари

...
Отборът на Голдън Стейт Уориърс все пак успя да спазари
Коментари Харесай

Джеръми Лин и колоритно дуо влизат в Лигата за развитие на НБА

Отборът на Голдън Стейт Уориърс въпреки всичко съумя да спазари Джеръми Лин. 32-годишният деец ще укрепи дъщерния отбор на Главно следствено управление (на МВР) в Джи Лигата - Санта Круз Уориърс, заяви Шамс Чарания от " The Athletic ". По този метод Лин ще е на линия за скъсения нов сезон в Лигата за развиване, който ще се организира през февруари и март в " балона " в Дисни Уърлд, където завърши заключителната фаза от акцията в НБА през предходната година.

Jeremy Lin will sign a deal to play with the Santa Cruz Warriors in the NBA G League, per
— Bleacher Report NBA (@BR_NBA)
Чрез представянето си в Джи Лигата първенецът с Торонто от 2019-а ще може да си заслужи контракт или с първия тим на Голдън Стейт, или с всеки различен клуб, който остане впечатлен от качествата му. Лин трябваше да подпише договорка с " войните " предишния месец и мигновено да стане част от първия отбор, само че от ФИБА забавиха разрешителното, което му бе нужно, с цел да направи трансфер в НБА.

Освен Лин, през новия сезон в Джи Лигата ще гледаме и две колоритни фигури от близкото минало. Бившите съотборници в Лос Анджелис Лейкърс Майкъл Бийзли и Ланс Стивънсън също ще станат част от Лигата за развиване, като те ще вземат присъединяване в Драфта, който ще се организира на 11 януари, показа Шамс. За последно Бийзли бе част от Бруклин Нетс и можеше да се включи с отбора за доиграването на предишния сезон, само че през лятото даде позитивна проба за COVID-19 и бе освободен. Стивънсън пък игра за Лейкърс през сезон 2018/19, а по-късно прекара няколко месеца в Китай с тима на Ляонин.

Lance Stephenson and Michael Beasley have both signed contracts to play in the NBA G League, per
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР