Отборът на Германия стана първият финалист на световното първенство по

...
Отборът на Германия стана първият финалист на световното първенство по
Коментари Харесай

Драма с дузпи класира Германия за финала на световното по футбол до 17 г. в Индонезия

Отборът на Германия стана първият финалист на международното състезание по футбол за юноши до 17 години в Индонезия, откакто в полуфиналите надделя с дузпи състава на Аржентина в спиращ дъха дуел на стадион " Манахан " в Суракарта.

Европейските първенци можеха да си обезпечат триумфа още в постоянното време, само че секунди преди последния съдийски сигнал Агустин Руберто беше прецизен за крайното 3:3 и по този начин изстрелите от бялата точка трябваше да дефинират крайния успехите в конфликта.

Мачът стартира по-добре за германците, които откриха резултата още в 9-ата минута посредством Парис Брунер, само че още до почивката аржентинците обърнаха нещата в своя изгода с два гола на Руберто.

През второто полувреме Бундестима на собствен ред реализира поврат, като Брунер осъществя второто си попадение за 2:2 в 58-ата минута, а 11 по-късно Макс Моерщедт още веднъж изведе състава на Кристиан Вюк напред.

Маншафта към този момент се виждаше на финала преди надълбоко в добавеното време още веднъж на сцената да излезе Агустин Руберто, който беше прецизен за 3:3, оформяйки своя хеттрик.

При дузпите нещата потеглиха неприятно за аржентинците, защото при първите два удара пропуски направиха Франко Мастантуоно и Клаудио Ечевери и макар че Фин Йелч също сбърка от бялата точка германците демонстрираха повече нерви и в последна сметка се постановиха с 4:2.

По този метод отборът на Германия заслужи мястото си в огромния край на конкуренцията на 2 декември (събота), а неговият противник там ще стана явен по-късно през днешния ден, когато във втория полуфинал един против различен се изправят тимовете на Франция и Мали. Д вубоят е с начален час 13:50 българско време и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР