Отборът на Фулъм победи с минималното 1:0 Мидълзбро в двубой

...
Отборът на Фулъм победи с минималното 1:0 Мидълзбро в двубой
Коментари Харесай

Един гол бе достатъчен на Фулъм да се наложи над безобидния Мидълзбро

Отборът на Фулъм победи с минималното 1:0 Мидълзбро в дуел от 28-и кръг на Чемпиъншип. Единственото попадение в срещата падна още в 6-ата минута и бе дело на Антъни Нокарт. Последва тотална доминация на домакините, които обаче не съумяха да удвоят задатъка си.

Началото бе шеметно за домакините, откакто още в 6-ата минута водеха в резултата. Джоуи Брайън се възползва съвършено от свободното пространство, което му бе предоставено и центрира към Антъни Нокарт, който бе на съвършена позиция в наказателното поле, с цел да изпрати топката право във вратата на Ейнсли Пиърс.

7' KNOCKAERTTTTTTTTTTT!!

[1-0] #FULMID pic.twitter.com/oDZwnndY03
— Fulham Football Club (@FulhamFC) January 17, 2020
Пресата на домакините не завърши с откриването на резултата и Фулъм остана преобладаващият отбор. Малко по-късно Фулъм бе на косъм да удвои задатъка си, само че ударът Джош Онома пропусна необикновен късмет и ударът му мина на сантиметри от вратата.

До края на първото полувреме резултатът изненадващо се резервира, откакто Фулъм не съумя да повиши резултата.

Ситуацията през второто полувреме не бе кой знае какъв брой друга. В 64-ата минута играчите на Мидълзбро претендираха за дузпа след непозволена игра с ръка на Онома, само че играта продължи.

В 73-ата минута Фулъм най-сетне означи второ попадение, само че голът бе анулиран поради засада на Денис Одой.

До края на срещата резултатът остана неизменен и "котиджърс " сграбчиха трите точки. Фулъм е трети в класирането с 48 точки, а Мидълзбро е на нежеланото 16-о място с 34 пункта в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР