Отборът на Фиорентина победи Сасуоло с 3:1 като гост в

...
Отборът на Фиорентина победи Сасуоло с 3:1 като гост в
Коментари Харесай

Фиорентина записа успех като гост на Сасуоло в италианската Серия А

Отборът на Фиорентина победи Сасуоло с 3:1 като посетител в изтеглен мач от последния, 38-и кръг в италианското футболно състезание. Двубоят бе генерална подготовка за Фиорентина за финала в шампионата Лигата на конференциите против британския Уест Хям през идната седмица в Прага. Тимът от Флоренция записа втори следващ триумф и общо четвърти мач без проваляне в Серия А, като заема осмо място в класирането с 56 точки, на три зад седмия Ювентус.

Сасуоло приключи сезона в Италия с отрицателна серия, защото последната му победа в шампионата бе в края на април и се намира на 13-а позиция с 45 точки.

Бразилецът Артур Кабрал даде преднина на гостите в 46-ата минута, а в 71-ата Доменико Берарди изравни за Сасуоло от дузпа за 1:1.

Футболистите на Фиорентина стигнаха до успеха с два гола в границите на четири минути, като първо в 79-ата Рикардо Сапонара бе прецизен за 2:1, а в 83-ата аржентинецът Николас Гонсалес оформи крайното 3:1 за гостите.

Домакините завършиха мача с девет души на терена, защото в 81-ата минута бразилският бранител Руан Тресолди Нето получи втори жълт и надлежно червен картон, а в 87-ата различен бразилец Рожерио също напусна игра поради червен картон.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР