Отборът на Ферари взе първите две места на втората свободна

...
Отборът на Ферари взе първите две места на втората свободна
Коментари Харесай

Болидите на Ферари оглавиха класирането във втората свободна тренировка преди Гран При на Сингапур

Отборът на Ферари взе първите две места на втората свободна подготовка преди Гран При на Сингапур в неделя, откакто Карлос Сайнс-младши и Шарл Льоклер дадоха двете най-хубави времена. Световният първенец Макс Ферстапен (Нидерландия) от тима на Ред Бул се подреди на 8-о място.

Сайнс приключи с най-хубав резултат, давайки обиколка за 1:32.120 минути, като изпревари съотборника си Льоклер с 0.018 секунди. Джордж Ръсел (Великобритания) остана на трето място, следван от Фернандо Алонсо от Алпин и от водещия водач на Мерцедес Люис Хамилтън.

Ферстапен, който ще се опита да завоюва рекордната 11-а поредна победа в неделя, имаше съществени проблеми да се приспособява на пистата в Сингапур, и приключи на 8-о място с време 1:32.852 минути или закъснение от 0.732 секунди. Една позиция по-нагоре е неговият съотборник Серхио Перес, чието време е 1:32.812 минути.

1-2 in FP1, and again in FP2 have made a strong start to the weekend
— Formula 1 (@F1)

Пилотите от Рeд Бул се оплакаха в радиото от болидите си, като първи го направи Ферстапен. Ферстапен записа рекордна 10-та поредна победа преди към две седмици на Гран при на Италия в Монца, само че пистата Марина Бей Стрийт в Сингапур остава едно от дребното места, на които той към момента не е вкусил победа. Нидерландецът имаше едно от най-лошите си представяния за сезона на тази писта предходната година, когато се провали и приключи едвам седми. Но триумф в края на тази седмица ще го приближи още повече до трета поредна международна купа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР