Отборът на Ейбар победи Бетис с категоричното 5:0 в последния

...
Отборът на Ейбар победи Бетис с категоричното 5:0 в последния
Коментари Харесай

Ейбар се върна към победите с гръм и трясък

Отборът на Ейбар победи Бетис с безапелационното 5:0 в последния мач от 12-ия кръг в Примера дивисион. Домакините довечера изиграха доста мощен мач, а бяха подкрепени и от аления картон на Аиса Манди в 55-ата минута. Така те сложиха завършек на серията си от 7 следващи мача без победа в шампионата.

Срещата потегли зле за Бетис още през цялото време. В 6-ата минута Такаши Инуи прати дълъг пас в наказателното поле, където Жорди Амат в опит да почисти прати топката в личната си врата.

В 30-ата минута Ейбар удвои преднината си. Давид Жунка центрира отляво и Гонсало Ескаланте с глава заби втори гол във вратата на севилци.

В 55-ата минута Манди събори в наказателното поле откъсващия се Шарлиз. Съдията уточни бялата точка и извади червен картон на бранителя. Фаулираният Шарлиз самичък се нае да извърши наказателния удар и бе прецизен за 3:0.

Отново бразилецът бе създател и на четвъртия гол в мача. В 71-ата минута Иви Алехо центрира по земя, Серхи Енрик прескочи топката за Шарлиз, който от придвижване я прати във вратата за 4:0.

В 80-ата минута и Енрик записа името си измежду голмайсторите, засичайки от придвижване пас на Андер Капа за крайното 5:0.

Така Ейбар взе трите точки по безапелационен метод и към този момент има 11, като се намира на 17-ото място в класирането. Бетис пък е с актив от 17 точки на 9-ата позиция в таблицата.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Примера дивисион 12 кръг, понеделник 20 ноември  Ейбар 5:0краен резулат  Бетис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР