Отборът на Етър (Велико Търново) победи с 3:2 Добруджа и

...
Отборът на Етър (Велико Търново) победи с 3:2 Добруджа и
Коментари Харесай

Етър победи Добруджа и ще играе бараж за влизане в Първа лига

Отборът на Етър (Велико Търново) победи с 3:2 Добруджа и ще играе на бараж за влизане в елита, който е на 28 май против Ботев (Враца) или Царско село.

Още в 5-ата минута домакините поведоха – Ромеш Ивей с глава отляво насочи топката към Уилсън Фелипе, който от близко вкара за 1:0. В 22-ата минута Христо Димитров бе изведен самичък против вратаря, само че би в него.

Гостите отвърнаха с два мощни поредни удара на Митев и Станчев в 29-ата минута, избавени от Христо Иванов. Етърци обаче имаха превъзходство и в 43-ата минута отдалечен прекрасен удар на Кристиян Кънчев бе избит от вратаря в корнер.

Точно преди почивката още веднъж Ивей центрира и младият бранител Юлиян Райков с глава означи първия си гол в професионалния футбол – 2:0.

В 50-ата минута след центриране на Тодоров отдясно Уилсън Фелипев насочи с глава рисково топката, само че тя мина до гредата.

Ромеш Ивей направи и третата асистенция в мача, като в 55-ата минута пусна на Мартин Моран и той засече топката за 3:0.

" Виолетовите " имаха и още положения – Ивей излезе самичък против вратаря, само че той първи се добра до топката, а в 72-ата минута Цветомир Тодоров стреля от фаул, само че вратарят извади в корнер.

В последните минути етърци понижиха темпото и в 84-ата минута гостите върнаха един гол посредством Денислав Станчев.

В самия завършек на 3-минутното добавено време след удар от фаул топката се отби от стената, като реферът реши, че има игра с ръка и отсъди дузпа, която Ахмед Адемов трансформира в крайното 3:2.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР