Отборът на Етър се обърна към феновете си с призив

...
Отборът на Етър се обърна към феновете си с призив
Коментари Харесай

"Етър" търси финансова помощ от феновете

Отборът на " Етър " се обърна към почитателите си с апел за финансова помощ. Клубът се нуждае от 100 хиляди лв., с цел да покрие разноските за първия тим и школата.

Затова " болярите " откриха акция за набиране на средства като отговор на финансовите усложнения, зародили поради пандемията от COVID-19.

" Пандемията се отрази съществено на живота на българите, на спорта и на целия бизнес в страната и в частност на огромна част от благодетелите, които през годините помагаха финансово на " Етър " да поддържа статута си на професионален тим. Вярваме, че това е следващата компликация, която би трябвало да преборим дружно, тъй като ЕТЪР - това е всеки един от нас, който носи любовта към Велико Търново и славния ни клуб в сърцето си ", написа в изказването на формалния уебсайт на клуба.

Първата стъпка от акцията " Етър - това си ти " е обвързвана с семейството на " Дунав " Русе от 26-ия кръг на Първа лига на 11 юни. Билетите за дуела ще костват 10 лв., като на стадиона ще бъдат позволени до 3000 хиляди последователи, а продажбата на пропуските стартира в понеделник.

В изказването се добавя, че първичната концепция, преди да бъде позволена аудитория по стадионите, е била да бъдат пуснати в продажба серия от 1924 колекционерски билета (годината на основаването на " Етър " ) в помощ към клуба " даже и при възбраната за посещаване на мачовете, а на стадиона да осигурим персонално място, на което да стои фигура с ваша фотография ".

Наскоро футболистите и треньорският щаб оповестиха, че се отхвърлят от една месечна заплата. " Етър " е измежду футболните клубове в страната, които бяха утвърдени по схемата за подкрепяне на бизнеса " 60/40 ". Клубът получи 18 515 лв. за 42 свои чиновници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР